Cautare

587 de rezultate pentru "alin cioara" (4.69 secunde)
22, alin. (1) si art. 46 din OG nr. 44/1997 aprobata prin Legea nr. 105/200 privind transporturile rutiere (...)".
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
294, alin. 3 si 4 din Legea nr. 571/2003, a caror valoare s-ar putea tripla, potrivit sefului Directiei de Impozite si Taxe.
24 alin. (3) din Legea nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, cu modificarile si completarile ulterioare", se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
8, alin (5), care tot oficial precizeaza: "Informatiile de interes public solicitate verbal de catre mijloacele de informare in masa vor fi comunicate, de regula, imediat sau in cel mult 24 de ore".
(...) S-ar mai fi cuvenit sa fac acest gest in martie 2004, cand proaspatul cancelar al domnului Adrian Nastase, Alin Teodorescu, anunta conducerea Ministerului Justitiei ca la Bruxelles s-a decis sa se sacrifice un cap, si acel cap trebuie sa fie Rodica Stanoiu.
19 alin. 1 din Legea 14/2003. In felul acesta, obiectul sustinerii nu a fost cunoscut de catre semnatari, care au fost indusi in eroare cu privire la adevaratul scop pentru care au semnat", se arata in plangerea penala.
Articol neconstitutional Pe 2 februarie 2007, Curtea Constitutionala a decis ca dispozitiile art.II, alin. (1) si (3) din Legea nr.
67, alin. 1 se trimite Curtii Constitutionale spre consultare, in termen de trei zile de la data depunerii raportului. Hotararea adoptata de parlament in cadrul procedurii de suspendare din functie a presedintelui se comunica acestuia, in termen de 48 de ore, sub semnatura presedintilor celor doua Camere.
"Subsemnatul, Mihai Razvan Ungureanu, va vog sa luati act de cererea de autosuspendare din calitatea de membru PNL, potrivit articolul 16, alin.
Precizam ca celor sase invinuiti li s-au comunicat, potrivit art.228 alin. 6 C.p.p. acuzatiile pentru care sunt cercetati", concluzioneaza comunicatul procurorilor de la DNA.
5, alin. (2), demiterea presedintelui României este aprobata daca a întrunit majoritatea voturilor valabil exprimate, la nivelul tarii, ale cetatenilor care au participat la referendum'“.
PSD a prezentat si exemple de astfel de cazuri, nominalizandu-i pe prefectul judetului Brasov, Aurelian Leonard Dan, prefectul judetului Mehedinti, Marius Balu si prefectul de Cluj, Alin Tise, "deloc intamplator finul liderului PD, Emil Boc", care nu numai ca sunt implicati in campanii pro-Basescu, dar chiar participa la organizarea mitingurilor pro-Basescu.
Purtatorul de cuvant al IJP Suceava, Alin Botezatu, a declarat ca in cazul lui Ilie Babalean s-a dispus cercetarea pentru violare de domiciliu si amenintari, dosarul urmand sa fie transmis Parchetului Judecatoriei Radauti.
In scrisoarea sefului statului adresata Parlamentului se arata: "In temeiul art. 88 si 65 alin. 2, lit. a) din Constitutia Romaniei si al art.
66 alin. 2 din Constitutie, care prevede ca Senatul si Camera Deputatilor se intrunesc in sesiuni extraordinare, la cererea Biroului Permanent al fiecarei Camere.
Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat joi, la Craiova, ca vineri va avea o intalnire cu democratul Alin Albu pentru a lamuri situatia presupusei sume de 200.000 de euro pe care Alianta D.A.
Premierul Tariceanu a anuntat ca a apelat, pe langa Vasile Pu_ca_, _i deputatul PSD Alin Teodorescu pentru o discu_ie privind problematica european_, urmand s_ fie stabilit_ o formul_ prin care ace_tia s_ fie "integra_i" in rezolvarea problemelor cu UE.
62, alin. 1, capitolul 6, din Statul Academiei Romane, "Adunarea generala a Academiei Romane poate exclude din randurile sale pe acei membri condamnati definitiv la o pedeapsa privativa de libertate pentru o fapta intentionata grava".
Potrivit lui Radulescu, grupul PDL din Camera Deputatilor a facut acum o sesizare la Curtea Constitutionala, cu privire la neconstitutionalitatea acestei legi, in care arata ca se incalca art. 16, alin 1 din Constitutie, cu privire la egalitatea tuturor persoanelor in fata legii.
google-analytics.com